Reklam

• Güvenlik Durumu

Softonic incelemesi

Oshkola: Kapsamlı Bir Çevrimiçi Okul Arayüzü

Oshkola, Oshkola LLC tarafından geliştirilen, öğrenciler, veliler, öğretmenler, okul müdürleri, okul yöneticileri ve eğitim departmanları için kapsamlı bir çevrimiçi okul arayüzü sağlayan ücretsiz bir Android uygulamasıdır. Notlar, geçişler, ödevler, yorumlar ve çocuğun istatistiksel performansı gibi bir dizi özellik sunmaktadır. Uygulama ayrıca kullanıcıların öğretmenler ve diğer velilerle çevrimiçi iletişim kurmasına ve çocuğun eğitim süreciyle ilgili her şey hakkında cep telefonlarına anlık mesajlar almasına olanak tanır. Ayrıca, Oshkola, okul etkinliklerinin bir takvimini sunarak kullanıcıların önemli tarihleri takip etmelerini kolaylaştırır.

Uygulamanın arayüzü kullanıcı dostu ve güçlüdür, bu da kullanıcıların ihtiyaçlarına kolayca erişmelerini sağlar. Oshkola ile veliler, çocuklarının akademik ilerlemelerini güncel tutabilir ve öğretmenlerle kolayca iletişim kurabilirken, öğretmenler de öğrencilerinin performansını takip edebilir ve velilerle iletişim kurabilir. Genel olarak, Oshkola, eğitim sürecinde yer alan ve görevlerini yönetmek için etkili ve verimli bir yol arayan herkes için mükemmel bir araçtır.

Program diğer dillerde mevcuttur

Oshkola Android için

• Ücretsiz

• Türkçe dilinde
  • V 2.0.0

(0)
  • Güvenlik Durumu

Oshkola hakkında kullanıcı değerlendirmeleri

Eğer Oshkola denediniz mi? Düşüncelerinizi bırakın siz olun!

Reklam

Bu yazılımın kullanımı ile ilgili kanunlar ülkeye göre değişebilir. Bu kanunların aksine olması halinde programın kullanımını teşvik etmiyor veya yasaklamıyoruz.